Σήμερα η Έλλη Αγγελιδάκη γιορτάζει δώδεκα χρόνια ευτυχισμένου γάμου με τον σύζυγό της, Γιάννη. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Άλκη, ο οποίος είναι σήμερα 10 χρόνων και ο ένας στηρίζει πάντα τον άλλο.

Η γυμνάστρια που έχει αφήσει πίσω της την τηλεόραση, ασχολείται πια με τις επιχειρήσεις του συζύγου της, ο οποίος διατηρεί beach bar και καταστήματα εστίασης στην Κρήτη, που είναι και ο τόπος καταγωγής της Έλλης, αλλά και στη Μύκονο στη περιοχή του  Πανόρμου.

Ο σύζυγος της Έλλης Αγγελιδάκη, Γιάννης, με τον γιο τους, Άλκη

ellisizigos

Η Έλλη μιλώντας για τον άνδρα της σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει: “Ο γάμος όντως είναι κάτι πολύ δύσκολο κυρίως λόγω της καθημερινής τριβής και της ρουτίνας. Όταν όμως υπάρχει αγάπη και έρωτας, είναι πολύ όμορφο. Είμαι πολύ τυχερή που έχω βρει το άλλο μου μισό. Είμαι ήρεμη ως χαρακτήρας και αυτό νομίζω φέρνει την ισορροπία στη σχέση και έκανε τον άντρα μου να με ξεχωρίσει”.

Σήμερα το πρωί η πρώην γυμνάστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την παρακάτω φωτογραφία με το εξής σχόλιο: “Όταν σε πρωτοκοίταξα, ήξερα πως εσύ ήσουν αυτό που έψαχνα. Σ’αγαπώ!…23 Σεπτεμβρίου, 12 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου“.

 Το τρυφερό μήνυμα της Έλλης Αγγελιδάκη για την 12η επέτειό της στο Instagram

elligamos