Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ!”  για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, τον γιο της και μια δεύτερη εγκυμοσύνη. 

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, η τραγουδίστρια είπε: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος, αλλά το μότο μου είναι “ποτέ μη λες ποτέ”», ενώ απορρίπτει και το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μαμά, λέγοντας: «Ανήκω στην κατηγορία των μαμάδων που βρίσκονται πάνω από το παιδί τους 1.000%. Έχω δύο δουλειές, είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνδυαστούν όλα. Το δεύτερο παιδί θα με εξουθένωνε. Θα ήμουν ή νεκρή, ή τρελή! Αυτό δεν θα έκανε καλό, ούτε στον γιό μου, ούτε σε μένα».

Παράλληλα, η Έλλη είπε πως δεν θα ήθελε ο γιος της να είναι μαζεμένος όπως εκείνη ή να γίνει δύσκολος στον ύπνο και το φαγητό, ενώ δεν έκρυψε ότι έχει γνωρίσει στον μικρό Αλέξανδρο τον αγαπημένο της, όχι ως σύντροφο, αλλά ως φίλο της.

«H περίοδος του χωρισμού μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για μένα. Έριχνα πολλές ευθύνες στον εαυτό μου. Είχα ενοχές λόγω του παιδιού. Επίσης, μου είχε στοιχήσει ο θάνατος του πατέρα μου», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια, η οποία, πλέον, χαμογελάει ξανά δίπλα στον Γιώργο Μπόγρη, για τον οποίο λέει ότι τους χωρίζουν μόνο τα… χιλιόμετρα, επειδή αγωνίζεται σε ομάδα της Θεσσαλονίκης.