Αλλάζουν τα δεδομένα για το θάνατο της ετεροθαλούς αδελφής της Julia Roberts, Nancy Motes. Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, αποκάλυψε ότι η Nancy Motes άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας, στο διαμέρισμα της στο Los Angeles, εκεί που βρέθηκε και η σορός της.

Η ετεροθαλής αδερφή της διάσημης ηθοποιού βρέθηκε νεκρή το Σάββατο στο μπάνιο της. Δίπλα της υπήρχαν συνταγογραφημένα και μη χάπια, τα οποία όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι της έρευνας «παραμένει άγνωστο αν έπαιξαν ρόλο στον θάνατό της».

juliasis

Όσο για την Julia Roberts, δηλώνει συντετριμμένη από το θάνατό της αδερφής της και ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Βέβαια, ένα tweet της Nancy Motes, δύο εβδομάδες πριν βάλει τέλος στη ζωή της, «προδίδει» τις κακές σχέσεις με την διάσημη αδερφή της.

Έγραψε λοιπόν στις 19 Ιανουαρίου: «Η “αδελφή” μου είπε πως με όλους τους φίλους και τους θαυμαστές της δεν χρειάζεται άλλη αγάπη. Έτσι για να σας ενημερώσω η αγαπημένη ηθοποιός της Αμερικής είναι μια σκύλα» και συνέχισε: «Θέλετε να είστε θαυμαστές κάποιου που είναι τόσο ψυχρός; Δεν είναι καν τόσο καλή ηθοποιός. Είσαι ευχαριστημένη που με κατέστρεψες;»

julia

Η αλήθεια είναι ότι τα lifestyle περιοδικά και sites πολλές φορές είχαν κάνει αναφορά στις κακές τους σχέσεις. Φαίνεται, ότι δεν ήταν εύκολο να ζει στην σκιά της μεγάλης της αδερφής…