Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εμφανίστηκε η Αγγελική Ηλιάδη, σήμερα Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις φοβίες της και το πόσο άλλαξαν τον χαρακτήρα της όσα έζησε μέχρι σήμερα.

Για τις φοβίες που έχει, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Γενικότερα, τα πράγματα είναι περίεργα. Από τότε που έγινα μαμά με έπιασαν όλες οι φοβίες, όλα τα άγχη. Εκείνη τη στιγμή άρχισα να βλέπω τα πάντα διαφορετικά. Έχω πάει Αμερική, Αυστραλία, παντού, αλλά από τη στιγμή που έκανα το παιδί άρχισα να φοβάμαι τα αεροπλάνα».

«Η απόσταση σε μια σχέση δεν είναι εύκολο πράγμα. Όλα είναι θέμα διάθεσης και προσπάθειας. Σαφώς και εμπιστοσύνης, γιατί η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση ούτως ή άλλως. Ζήλεια είναι ωραίο να υπάρχει σε μια σχέση, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Μπορεί να έχω κάνει σενάρια τρελά μέσα στο μυαλό μου, αλλά όχι στο σημείο να γίνει αρρωστημένη η ζήλεια. Το να ζηλεύεις τον άνθρωπό σου είναι ωραίο. Αν δεν συμβαίνει κάτι γίνεται νομίζω», είπε η τραγουδίστρια.

Πόσο άλλαξε, όμως, ο χαρακτήρας της μετά από όσα έχει ζήσει;

Η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογήθηκε: «Σαφώς και έχω αλλάξει πάρα πολύ σαν άνθρωπος. Δεν έχω γίνει πιο σκληρή. Νομίζω μικρότερη μπορεί να ήμουν λιγότερο συναισθηματική, ψυχρή σε κάποια πράγματα. Όσα έχω ζήσει με έχουν κάνει πιο ευαίσθητη, σαφώς πολύ πιο δυνατή, χωρίς όμως αυτό να μεταφράζεται σε σκληρότητα. Προσπαθώ να μη χάνω την ουσία», τονίζοντας παράλληλα: «Ήμουν πάρα πολύ κλειστός άνθρωπος. Από κάποια στιγμή και μετά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Ξέρω πολύ καλά πως οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, με αγαπούν γι’ αυτό που είμαι. Και αυτό θέλω, δεν θέλω να δείξω κάτι άλλο».

Τόνισε μάλιστα ότι μπορεί να έχει μετανιώσει για τον τρόπο που χειρίστηκε κάποια πράγματα στο παρελθόν σε σχέση με την προσωπική της ζωή, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ζει τη ζωή της για τους άλλους.

«Έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να ζούμε τη ζωή μας για τον εαυτό μας και όχι για τους άλλους», είπε.