Μια ανάσα πριν μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης, η Αγγελική Ηλιάδη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Celebrity», αποδεικνύοντας πως είναι ιδιαιτέρως σέξι ακόμη και με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, τον τρόπο που την βιώνει και την γνωριμία της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

– Αν συγκρίνεις την πρώτη σου εγκυμοσύνη με αυτή τώρα, τι βρίσκεις διαφορετικό και τι κοινό;«Νομίζω ότι όλα είναι διαφορετικά. Νιώθω σαν να το περνάω πρώτη φορά. Πιθανότατα γιατί έχουν περάσει και 9 χρόνια από την πρώτη μου εγκυμοσύνη και τότε λόγω ηλικίας την πέρασα χωρίς άγχος. Τώρα είναι όλα πολύ καινούρια, πολύ έντονα και με πολλή αγωνία».

– Σε ένα μήνα, λοιπόν…«Ναι, σε ένα μήνα… αγοράκι!».

– Αλήθεια, πόσο καιρό είστε ζευγάρι με τον Σάββα;«Κλείσαμε το Μάιο ένα χρόνο».

– Πώς γνωριστήκατε;«Μέσω κοινών φίλων».

– Σε κυνήγησε;«Η αλήθεια είναι ότι ψάχτηκε πολύ. Με διάφορους τρόπους για να με πλησιάσει, να επικοινωνήσει μαζί μου. Όμως υπήρχε το εξής: Ήταν σαν να ξέραμε και οι δύο μέσα μας ότι όλο αυτό θα κρατήσει, δεν θα περάσει γρήγορα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα που είχαμε και οι δύο και το είχαμε συζητήσει στην αρχή της γνωριμίας μας».