Η Αθηνά Οικονομάκου μετά την πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον αγαπημένο της και γνωστό επιχειρηματία από τη Μύκονο, μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ Weekly” για τον σύντροφο της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Θα σας πω μόνο, ότι είμαι καλά!», αρκέστηκε να πει η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή αυτήν την περίοδο.  Παράλληλα, αποκάλυψε πως σε κάθε της χωρισμό κλαίει: «Κλαίω σε όλους μου τους χωρισμούς, ακόμα κι αν πρόκειται για δική μου επιλογή. Οι περισσότερες σχέσεις μου, ήταν καλά παιδιά. Θα μπορούσαν να γίνουν εξαιρετικοί γονείς, αλλά όχι καλοί σύντροφοι για μένα».

Μάλιστα, δεν διστάζει να παραδεχτεί πως έχει πει σε σύντροφο της ότι «θέλω να σε παντρευτώ», πάνω σε «έκρηξη ενθουσιασμού». Ακόμα, παραδέχεται ότι έχει υπάρξει σύντροφος που την έβγαλε εκτός ορίων: «Με έκανε να φαίρομαι σαν 5χρονο».

Τέλος, ομολογεί πως στο «Dancing with the Stars» ψήφισε τον Ησαΐα Ματιάμπα (σ.σ πρώην αγαπημένος της). Άλλωστε, με τους πρώην της όπως λέει, διατηρεί «καλές σχέσεις με τους περισσότερους. Φίλη δεν είμαι με κανέναν. Δεν θα μπορούσα να το κάνω».