Ύστερα από ανακοίνωση του Σίμου Κεδίκογλου για την αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ, το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη ήταν από αυτά που προκάλεσε ποικίλα σχόλια σχετικά με τον άξιζε τα χρήματα που λάμβανε από τη Δημόσια Τηλεόραση και ήδη οι πρώτες επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ, Γιώργος Κοντογιάννης επιτέθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, μέσω twitter, δηλώνοντας:

«Σίμο Κεδίκογλου: την Ανθή Σαλαγκούδη, που δεν μπορούσε να πει ούτε το “καλημέρα”, ποιος τη διόρισε με 3500 € το μήνα; ΕΣΥ! Ξυπνήστε…».

 

Αργότερα, στην απεργιακή εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης), Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ισχυρίστηκε πως η μόνη εργαζόμενη της Δημόσιας Τηλεόρασης που πληρώθηκε κανονικά τον μισθό της την ημέρα της αναστολής λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης, ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη.

Επιπλέον οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην εκπομπή συμφώνησαν πως κανείς δεν μπόρεσε να λάβει χρηματικό ποσό εκείνη την ημέρα παρά μόνο η κυρία Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν άργησε να απαντήσει μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο twitter, στο οποίο έγραφε συγκεκριμένα: «Όπου δεν πίπτει λόγος, πιπτει ο νόμος. Προς γνώση και συμμόρφωση μερικών».

Και φυσικά δεν σταματάει εδώ. Στη συνέχεια, κάποιος που παρακολουθεί τον προσωπικό της λογαριασμό απάντησε «Και όπου υπάρχει και μπαμπάς πίπτει και το παραδάκι. Ήσουν η ΜΟΝΗ που πληρώθηκε την Τρίτη που έκλεισε το μαγαζί. Τυχαίο;» με την παρουσιάστρια να διαψεύδει τις κατηγορίες δηλώνοντας : «Η τελευταία φορά που πληρώθηκα, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ήταν την 1η Ιουνίου».