Σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, βρέθηκε η Βέρα Μπούφη για την οποία ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για την εμφάνιση της στο “The Voice”. Όπως επεσήμανε ο Γιώργος Λιάγκας, αρκετές ήταν οι «κακές γλώσσες» που σκέφτηκαν ότι η επιλογή της στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου δεν ήταν και τόσο τυχαία, λόγω της συγγένειάς της με την Άννα Βίσση.

«Δήλωσα συμμετοχή στο show πολύ πριν μάθω ποιοι είναι οι coaches. Και ήθελα να πάω για να δείξω πως δεν είμαι απλά η ανιψιά της Άννας Βίσση. Στον Αντώνη Ρέμο δεν το είχα πει. Δεν μου αρέσει να ζητάω. Στη θεία μου, το είπα λίγες ημέρες πριν πάω στο Voice. Δεν μπήκε στη διαδικασία να πει κάτι στον Αντώνη Ρέμο. Είναι άνθρωπος του δίκαιου και του σωστού», είπε η νεαρή τραγουδίστρια.

Αναφορικά με το γεγονός ότι «γύρισε» μόνο ο Αντώνης Ρέμος στην blind audition, φουντώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες περί στημένου παιχνιδιού, η Βέρα Μπούφη επεσήμανε «Το περίμενα ότι θα λέγονταν και κάτι τέτοια. Είναι λογικό. Είμαι ένα παιδί, όπως όλα τα παιδιά, με όνειρα και γι’ αυτό ήρθα στο “The Voice” να κυνηγήσω το όνειρό μου και μέσα από αυτό να δείξω κάποια πράγματα. Είμαι υπερήφανη για την Άννα Βίσση, είναι δασκάλα μου, είναι ό,τι πιο καλό θα μπορούσε να μου τύχει, αλλά αυτό μου γυρνάει αρνητικά».

Τέλος για την Δέσποινα Βανδή που δεν γύρισε δήλωσε στο Πρωινό: «Θα χαιρόμουν πολύ αν γυρνούσε η Δέσποινα Βανδή. Η Άννα δεν έχει κόλλημα με τη Βανδή».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: