Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει για ακόμα μια σεζόν στον Alpha με την επιτυχημένη εκπομπή «Αννίτα SOS», το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 17.00 το απόγευμα. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της εκπομπής της φορώντας μια κόκκινη τουαλέτα και στρατιωτικές αρβύλες.

Η Αννίτα Πάνια λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της, στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, μίλησε στο «thema people» για τον πρόσφατο χαμό της μητέρας της, για τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα, για τον ερχομό του γιου της Σοφίας αλλά και για όσα ετοιμάζει να παρουσιάσει φέτος.

Η εκπομπή, και φέτος, θα διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες της ανθρώπινης κοινωνίας καθώς είναι μια ζωντανή εκπομπή, ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται σύμφωνα με αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωντανής τηλεόρασης” ανέφερε και συμπλήρωσε: “Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρατηρώ ό,τι συμβαίνει στους ανθρώπους, να το συζητάω και να το επικοινωνώ. Στόχος και κίνητρο της εκπομπής είναι να ειπωθούν αλήθειες, γιατί η αλήθεια είναι η πιο μεγάλη αξία σε αυτή τη ζωή. Όταν επικοινωνείς την αλήθεια σου, θα πάρεις και αλήθεια. Η αλήθεια είναι η πιο χρηστική αξία που υπάρχει. Στην εκπομπή έρχονται πολλά πρόσωπα, τα πιο αγαπημένα μου όμως είναι τα απαλλαγμένα συμπλεγμάτων”.

annitasos2 Για τον χαμό της μητέρας της και τον ερχομό του γιου της Σοφίας Καρβέλα που συνέβησαν με διαφορά μερικών εβδομάδων δήλωσε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη: “Αισθάνθηκα πολλά πράγματα που δεν έχει νόημα να τα περιγράψω σε μία συνέντευξη. Την ίδια ώρα ήρθε στην οικογένειά μας ένα νέο μέλος, ο γιος της Σοφίας, τον οποίο περίμενε με μεγάλη λαχτάρα η μητέρα μου, αφού το παιδί αυτό είναι σαν αδελφάκι του γιου μου. Η ζωή, όμως, παίζει τα δικά της παιχνίδια, καθώς αντικαθιστά απρόσμενα πρόσωπα και πράγματα.”

Για τον σύζυγό της και προσφάτως παππού, Νίκο Καρβέλα εξομολογήθηκε: “Ο Νίκος είναι το πιο γοητευτικό πλάσμα που έχω γνωρίσει γι’ αυτό και γουστάρω που έχω διαιωνίσει το είδος με ένα παιδί. Είμαι ευτυχής που τον γνώρισα, που τον παντρεύτηκα και που τον έκανα πατέρα του παιδιού μου”, ενώ για το ρόλο της ως μητέρα δήλωσε: “Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ μπορούσα να με φανταστώ σε ρόλο μητέρας. Ούτε που μου περνούσε από το μυαλό ότι θα μου συνέβαινε αυτό κάποτε. Ο Ανδρέας, ο οποίος την Πρωτοχρονιά γίνεται 6 ετών, είναι η μεγάλη μου λατρεία. Είμαι καψούρα μαζί του. Είναι κι αυτός αντικοινωνικός σαν τους γονείς του, οπότε δεν έχουμε αισθανθεί ούτε στο ελάχιστο καταπίεση. Όλη η φαμίλια είναι εναρμονισμένη στην αντικοινωνικότητα, στη μη κανονικότητα και στο κομπλεξιλίκι που μας διέπει. Κομπλεξιλίκια υπό την έννοια του συμπλεγματικού”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς τηλεόραση η Αννίτα απαντά με τον αφοπλιστικό αυθορμητισμό που την διακρίνει: “Χωρίς τη συσκευή της τηλεόρασης νομίζω πως όχι. Αγαπώ την τηλεόραση, την οποία βρίσκω μαγευτικό είδος, από την ξεφτίλα του ως το χαϊλίκι του. Θεωρώ ότι είναι εξαίρετο Μέσο”.