Η Αντζελίνα Τζολί έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται 39 χρονών! Γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1975 και είναι η κόρη του διάσημου ηθοποιού Τζον Βόιτ. Έχει κερδίσει τρεις Χρυσές Σφαίρες και ένα Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για το ανεξάρτητο δράμα «Το Κορίτσι Που Άφησα Πίσω» (Girl Interrupted, 1999) όπου κατάφερε να καθιερωθεί ως ηθοποιός. Οι μετέπειτα επαγγελματικές της επιλογές δεν ήταν ανάλογα επιτυχημένες (με εξαίρεση την εμφάνισή της στην ταινία του Κλιντ Ίστγουντ «Η Ανταλλαγή» (Changeling, 2008) που της χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου).

Είναι παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ. Οι δύο τους απέκτησαν μία κόρη, την Σάιλο Νουβέλ και έχουν υιοθετήσει τον Μάντοξ, τη Ζαχάρα και τον Παξ Τιέν. Τον Ιούλιο του 2008 το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα, τον Νοξ Λεόν και τη Βιβιέν Μαρσελίν.

Χθες βρέθηκε στην Σανγκάη με τον Μπραντ Πιτ για την προώθηση της νέας της ταινίας Maleficent (Κακιά Μάγισσα της Ωραίας Κοιμωμένης) στην Κίνα και δεν ήταν δυνατόν να μην σβήσει τα κεράκια από την τούρτα της. Της ετοίμασαν μια τούρτα-έκπληξη με θέμα την “Κακιά Μάγισσα της Ωραίας Κοιμωμένης”.

Δείτε φωτογραφίες

angelina-jolie-maleficent-cake-shanghai

maleficent-cake