Η Αντιγόνη Ψυχράμη “άνοιξε” την καρδιά της στο “ΕΓΩ Weekly” και μίλησε για τον πατέρα της που «έφυγε» από καρκίνο πριν από δυο περίπου χρόνια.

Η τραγουδίστρια η οποία συμμετείχε φέτος στο «Just the 2 Of Us» με τον σύντροφό της Δημήτρη Μακαλιά, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε την περίοδο που ο μπαμπάς της ήταν άρρωστος: «Έχασα τον πατέρα μου πριν από δυο χρόνια και μου φαίνεται ακόμη πολύ πρόσφατο γεγονός. Τον μπαμπά μου τον έχασα από καρκίνο. Έφυγε πιο γρήγορα απ΄ότι περίμενα».

Δεν κρύβει μάλιστα, πως η απώλειά του, την σόκαρε: «Ήταν σκληρό γιατί αρρώστησε και επί τρία χρόνια ταλαιπωρούνταν. Άρχισα να συνειδητοποιώ τι συνέβαινε μετά τον πρώτο χρόνο. Επειδή δούλευα συνεχώς και δεν σταμάτησα όταν έφυγε, δεν είχα προλάβει ν΄αντιληφθώ τι συνέβη. Ακόμα δεν έχω εξοικειωθεί με το γεγονός».

Η Αντιγόνη δεν έκρυψε επίσης το γεγονός πως για να το διαχειριστεί, επισκέφτηκε ψυχολόγο, αφού όπως λέει η πίεση που ένιωθε ήταν μεγάλη: «Έναν άνθρωπο που ασθενεί βαριά δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις. Όσο κι αν προσπαθείς να κρυφτείς, νιώθει την ενέργειά σου, ασχέτως τι του λες. Πιεζόμουν να είμαι γελαστή, εφόσον κι εγώ δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος του πράγματος. Αισθανόμουν χαμένη. Δεν ήμουν καλά. Φυσικά και ήξερε τι συνέβαινε. Είχε συνείδηση. Πονούσε. Αντιλαμβανόταν ότι πεθαίνει και φαντάζομαι έβλεπε τη στεναχώρια των γύρω του. Ο άνθρωπος που αρρωσταίνει νιώθει την αλήθεια».

makalia

Τέλος, μίλησε και για τον σύντροφό της Δημήτρη Μακαλιά με τον οποίο συζούν από την αρχή σχεδόν της σχέσης τους. Μάλιστα, ήταν αυτός που της στάθηκε εξαρχής με τον μπαμπά της, αφού κι εκείνος έχει χάσει τον αδερφό του: «Έχουμε βιώσει και οι δυο την απώλεια αγαπημένων προσώπων. Ο αδερφός του Δημήτρη έφυγε το 2009 και ο μπαμπάς μου το 2012. Τότε δουλεύαμε μαζί με τον Δημήτρη στο Rent, ήμασταν φίλοι και με στήριξε πάρα πολύ».