Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα μετά τον αποκλεισμό της συζύγου του, Μαρίας Εγγλέζου, από το “The Voice” είχε προχωρήσει σε ιδιαίτερα αιχμηρά και σκληρά σχόλια σχετικά με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει την coach που απέκλεισε τη σύντροφό του «συνταξιούχο τραγουδίστρια και νυν αποτυχημένη παρουσιάστρια», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Η Δέσποινα Βανδή δήλωσε για το περιστατικό: «Δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, είναι ελεύθερος να αισθάνεται όπως θέλει εκείνος να αισθάνεται. Μην το παίρνουμε τόσο κατάκαρδα. Είναι μια ευκαιρία να φανεί η δουλειά σου και η φωνή σου αλλά το να κάνεις καριέρα έχει να κάνει με ποιους ανθρώπους έχεις δίπλα σου και με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα στη μουσική, στη δουλειά σου και στη ζωή σου γενικότερα.  Αν ήταν όλοι θα πηγαίναμε σε ένα talent show και την άλλη μέρα θα ήμασταν αραχτοί και θα λέγαμε «εδώ είμαι, την έκανα». Δεν υπάρχει όμως αυτό. Θέλει μυαλό, και για μένα πάνω απ’ όλα θέλει πείσμα, θετική σκέψη και ευστροφία».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Μελέτησε το”: