Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της στον Alpha “Μες στην καλή χαρά” απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου, στο ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη, μέσα από το «Μελέτησέ το».

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τα όσα είπε η Νάντια Μπουλέ στην εκπομπή “Όλα τρέλα” στον ΑΝΤ1, τα οποία η Ελεονώρα Μελέτη είχε σχολιάσει, το μεσημέρι της Τετάρτης, απ’την εκπομπή της,  λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Alter και της Κατερίνας Καραβάτου στον Alpha επί τρία ολόκληρα χρόνια, όταν ήμουν στο πρωινό του ΑΝΤ1, είχαν καθημερινά στη σκαλέτα τους τη “σταύρωσή” μου, “κλασικά εικονογραφημένα” και στα δύο κανάλια. Δεν θυμάμαι να ήρθε κανένας να μου ζητήσει συγγνώμη, επειδή υπήρχε “γραμμή” από το κανάλι να με “τσακίζουν”».

Ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν αυτός που ανέφερε το θέμα στην Κατερίνα Καραβάτου η οποία έδειξε να μην έχει ιδέα για το θέμα. «Η Ελεονώρα Μελέτη είναι καταρχήν ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάει πάρα πολύ ανοιχτά και δε φοβάται τα λόγια της» είπε η παρουσιάστρια – αφού ξεπέρασε την αρχική αμηχανία και το σοκ- και συνέχισε λέγοντας: «Επίσης ο τρόπος που εκφράζεται είναι συγκεκριμένος. Τα λέει η κοπέλα. Το ένα είναι αυτό. Το άλλο είναι ότι πραγματικά είχαμε ασχοληθεί πολύ με την Ελεονώρα Μελέτη. Εγώ βέβαια δε θεωρώ ότι την σταυρώναμε αλλά όντως ασχοληθήκαμε με εκείνη στο Κους Κους. Όταν είχε βγει η Ελεονώρα Μελέτη ήταν όταν είχε φύγει η Μενεγάκη, ήταν η καινούργια παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ, υπήρχε πάρα πολύ θέμα γύρω από το πρόσωπό της».