Είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται όταν το Mega την κάλεσε όχι για να αναλάβει τον καθιερωμένο ρόλο της μανικιουρίστ, αλλά για να συμμετάσχει στο «Just the 2 of us». Δεν προλαβαίνει να δέχεται προτάσεις, ακόμη και για συμμετοχή σε βιντεοκλίπ! Κι όλα αυτά έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση. Όπως λέει μάλιστα η Τέτα Καμπουρέλη στην «Εspresso», ο γάμος της σώθηκε στο… Just!

Και μπορεί πλέον σε κάθε βήμα της να έχει συνοδοιπόρο της τον αγαπημένο της σύζυγο, με τον οποίο έχουν συμπληρώσει 25 χρόνια γάμου, όμως το ζευγάρι πέρασε και δύσκολα. «Ο γάμος μας πέρασε κρίση, γιατί δούλευα πολλές ώρες, υπήρχαν θέματα με τα παιδιά, ό,τι συμβαίνει δηλαδή σε κάθε οικογένεια. Το “Just” μας ανανέωσε και τώρα ο άνδρας μου δεν φεύγει δευτερόλεπτο από δίπλα μου» λέει η Τέτα.

Ο επιχειρηματίας (που διαθέτει ένα καφέ, έναν παιδότοπο και μια σχολή χορού) ήταν εκείνος που την ηρεμούσε, όταν το άγχος της χτυπούσε κόκκινο. «Δεν περίμενα πως θα ήμουν αγχωμένη και, όταν ο Βασίλης με έβλεπε να στρεσάρομαι, προσπαθούσε να με καθησυχάζει» δηλώνει η Τέτα.

Στην ερώτηση αν υπάρχει ζήλια, εκείνη απαντάει: «Δεν ζηλεύει καθόλου, ίσα ίσα με προστατεύει και δεν θέλει να χάσω τον αυθορμητισμό που έχω». Η Τέτα και ο Βασίλης γνωρίστηκαν στην Καισαριανή, αφού τα σπίτια τους ήταν κοντά, εκείνος άρχισε να την πολιορκεί και τελικά τα κατάφερε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αθήνα, έχει αποκτήσει τρεις γιους, τον Παναγιώτη, τον Χρήστο και τον Αλέξη, και είναι αχώριστο.

tetasuzugos