Ο γιος της Mia Farrow και του Woody Allen, Moses, μιλώντας στο περιοδικό «People» αποκάλυψε πως ο διάσημος σκηνοθέτης  δεν κακοποίησε ποτέ την  αδερφή του, Dylan και πως όλη αυτή η καταγγελία είναι δημιούργημα της μητέρας τους.

Αναλυτικά, ο Moses Farrow ανέφερε πως η Mia Farrow «εκπαίδευε» τα παιδιά της να μισούν τον Allen σαν εκδίκηση επειδή τη χώρισε.

«Η μητέρα μου, μου έκανε πλύση εγκεφάλου για να μισώ τον πατέρα μου, που διέλυσε την οικογένεια. Τον μισούσα για χρόνια, αλλά τώρα βλέπω ότι πρόκειται για έναν εκδικητικό τρόπο να τον τιμωρήσει που ερωτεύτηκε τη Soon-Yi», δήλωσε ο Moses.

Ο 36χρονος σήμερα άντρας υιοθετήθηκε και αυτός από το ζευγάρι Allen- Farrow, όσο ήταν ακόμη μαζί και  στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, σχετικά με την καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης της Dylan κάνει λόγο για  «κατασκευασμένες ιστορίες με σκοπό να ικανοποιήσουν τη μαμά».

Μάλιστα σημειώνει πως «το να έχεις ικανοποιημένη τη μαμά, ήταν ένα πολύ ισχυρό κίνητρο, γιατί το να βρεθείς απέναντί της ήταν φρικτό».

Δείτε το βίντεο