Σήμερα, ύστερα από όλα όσα έχει περάσει, ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του με όρεξη για δημιουργία και έτοιμος να πετύχει τους στόχους του.

«Θα ήθελα να επιστρέψω στην TV, με μια εκπομπή που θα αφορά τελικά σε ένα καταπληκτικό ενιαίο στυλ. Βαρέθηκα τους μπακαλιαροκουραμπιέδες. Στην Ελλάδα η ασημόσκονη είναι μόνο σε κουραμπιέδες. Εγώ θέλω να κάνω το αντίθετο, θέλω να κάνω ασημόσκονη με το λόγο όχι με τα κουστούμια», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό YES! 

Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει πρωινό ή βραδινό, ο Λάκης είναι απόλυτος. «Βραδινότατο. Το πρωινό έχει γέννες, γκαστρώσεις και δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα. Εγώ προτιμώ να γκαστρωθώ για κάτι που πραγματικά έχει μέλλον» τόνισε.

Ο Λάκης ξεκαθαρίζει πως δεν είναι εναντίον αυτών των εκπομπών, απλά δεν ταιριάζουν στον δικό του τρόπο ζωής. «Δεν λέω τίποτα κακό για τα πρωινά, απλά όλα αυτά πουλάνε αλλιώτικα γιατί απευθύνονται σε γυναίκες που τηγανίζουν, ξεσκονίζουν και τινάζουν χαλιά. Εγώ αυτό δεν το ξέρω», σχολίασε χαρακτηριστικά.