Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Πρώτο θέμα μίλησε ανοιχτά για τις εκπομπές του παρελθόντος και τον πόλεμο που δέχθηκε από τα media, αλλά και για τους αγαπημένους της συνεργάτες αυτήν τη σεζόν.

«Αυτοί με τους οποίους συνεργάζομαι σήμερα. Τα παιδιά είναι αλλιώς. Είμαι χαρούμενη από την «καλημέρα» που μου λένε το πρωί μέχρι τις στιγμές όπου η Φαίη έρχεται, μου τρίβεται και μου λέει διάφορα, όπως «Αργυρούλα μου, ξενύχτησα χτες το βράδυ. Το παιδί ήταν άρρωστο». Η σχέση μας είναι από εκείνες που σπανίζουν», λέει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τις εκπομπές του παρελθόντος αποκαλύπτει πως δεν πέρναγε καλά και δεν σέβονταν τη δουλειά της. «Έβλεπα αν η πρόθεση ήταν καλή, έκανα υπομονή και αφοσιωνόμουν στη δουλειά μου. Αν η πρόθεση ήταν κακή, στράβωνα λίγο. Η τηλεοπτική μου εμπειρία με ωρίμασε και δεν είμαι τόσο ευαίσθητη όσο στις αρχές» αναφέρει.

Όσο για το αν έχει δεχτεί πόλεμο από τα media, λέει: «Έχω φάει πολλές σφαλιάρες από τα media. Στην αρχή έκλαιγα πολύ με όσα λέγονταν και γράφονταν, αλλά με το πέρασμα των χρόνων έμαθα να μη δίνω σημασία. Για μια περίοδο είχα κλειστεί στο σπίτι μου και δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Σιγά-σιγά έμαθα να διαχειρίζομαι τα πράγματα. Με έπαιρναν τηλέφωνο φίλοι και γνωστοί, μου έλεγαν τι λένε για μένα και στενοχωριόμουν. Σήμερα, δεν με νοιάζει. Ας λένε ό,τι θέλουν».

Η Αργυρώ παράλληλα αποκάλυψε πως η δουλειά έφερνε συχνούς τσακωμούς με τον σύζυγό της. «Τα πρώτα χρόνια, όταν ανοίξαμε το μαγαζί της Πάρου, το 1997, και συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά επαγγελματικά, δυσκολευτήκαμε. Ήμασταν ένα ζευγάρι που ενώ δεν είχε ανταλλάξει ποτέ άσχημες κουβέντες, τσακωνόταν από την ένταση της δουλειάς. Ωστόσο, γρήγορα βρήκαμε την ισορροπία μας και από τότε γίναμε ένα δυνατό δίδυμο», καταλήγει.