Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο κορυφαίος Έλληνας pop star και αδιαμφισβήτητα κάθε του εμφάνιση βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ο ίδιος είχε δηλώσει πολλές φορές φανατικός τηλεθεατής του «The Voice», σημειώνοντας ότι κάποιες φωνές που βρίσκονταν στο παιχνίδι τις θαυμάζει.

Έτσι ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε κάνει πρόταση στην Αρετή Κοσμίδου να τραγουδήσει στην συναυλία του μέσω της εκπομπής “Πρωινό”.

Γιατί δεν έγινε τελικά η συνεργασία τους; «Δεν συνεργάστηκα τελικά, δεν εμφανίστηκα στη συναυλία του, γιατί δεν το επέτρεψε η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του «The Voice». Οι παίκτες που συμμετέχουν στον ημιτελικό δεν επιτρέπεται να εμφανιστούν σε κάποιο μεγάλο event. Τον γνώρισα, όμως, και είναι ο πιο χαρούμενος και ο πιο όμορφος άνθρωπος που έχω συναντήσει ποτέ» τόνισε στο Λοιπόν, η Αρετή Κοσμίδου.

Ήταν τιμή για σένα το γεγονός ότι πίστεψε στο ταλέντο σου;«Σίγουρα ήταν μεγάλη τιμή. Αν και έχουμε εντελώς διαφορετικό στιλ με τον Σάκη, τον θαυμάζω πολύ γι’ αυτό που κάνει. Πήγα στη συναυλία του, τον είδα και πραγματικά κάνει απίστευτα πράγματα.»