Αναρωτιόμουν γιατί δεν ήρθε νωρίτερα αυτός ο άνθρωπος. Όλα κύλησαν τόσο αβίαστα και όμορφα. Από την πρώτη μέρα μείναμε μαζί” είπε αρχικά η Βάσω Κολλιδά  για τον σύντροφό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη, μιλώντας στο περιοδικό “People”. Το όμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων μίλησε για πρώτη φορά για τον αγαπημένο της και την πρόταση γάμου που της έκανε στους αιθέρες.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Βάσως Κολλιδά

-Ποιο χαρακτηριστικό του συντρόφου σου σε έχει γοητεύσει;

Το πείσμα του. Αυτό που θέλει θα το διεκδικήσει. Μπήκε σαν σίφουνας στη ζωή μου και τα άλλαξε όλα. Ένιωσα πως αυτή τη φορά δεν έκανα πολλά πράγματα και από μόνος του ήρθε, με πήρε από το χέρι και μου έδειξε το δρόμο. Είναι αποφασιστικός και μου αρέσει που, αν συναντήσω κάποια δυσκολία, μου λέει “Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά”. Του έχω αφιερώσει το τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη “Η επιμονή σου”. Οι στίχοι χαρακτηρίζουν τη σχέση μας.

-Έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης, πώς είναι άραγε η συγκατοίκησή σας;

Σαν παιχνίδι µού φαίνεται. Τα έχουµε βρει απόλυτα, το µόνο που µε δυσκόλεψε ήταν ο χώρος της ντουλάπας. Μου αρέσει που τον ξυπνάω το πρωί. Εκείνος γενικά είναι πολύ ήρεµος άνθρωπος, ενώ εγώ γυρίζω σαν τη σβούρα µέσα στο σπίτι. Βλέπουµε ταινίες µε φίλους, αν βρούµε χρόνο ταξιδεύουµε, αλλά γενικά περνάµε πολύ χρόνο µαζί. Αυτό το “µαζί” είναι που µε κρατάει µέσα στη σχέση.

Πώς έγινε η πρόταση γάµου;

Ο Γιάννης είχε προγραµµατίσει ένα επαγγελµατικό ταξίδι στο Παρίσι και µου είπε να πάω µαζί του. Είχε το σκοπό του, γι’ αυτό ζήτησε να τον συνοδέψω. Ύστερα από µία ώρα πτήσης, παίζαµε ένα παιχνίδι µε ερωτήσεις, ώσπου στο τέλος µού λέει “Θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου µαζί µου;” και ταυτόχρονα ανοίγει το κουτάκι µε το δαχτυλίδι, όπου κόντεψα να πάθω σοκ. Μέσα µου ήξερα πως θα είµαστε µαζί, θα παντρευτούµε, αλλά πραγµατικά τα έχασα εκείνη τη στιγµή. Δεν ήξερα τι να πω, δεν µου έβγαινε η αναπνοή. Είναι τόσο όµορφο να βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς και µε τον οποίο θέλεις να δηµιουργήσεις οικογένεια να οργανώνει κάτι τόσο γλυκό.