Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό TV BOX και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές της δυσκολίες που αντιμετώπισε, μετά το κόψιμο της σειράς που πρωταγωνιστούσε “Το αμάρτημα της μητρός μου”, αλλά και για τους συντρόφους που της έχουν χρεώσει κατά καιρούς.

Η νεαρή ηθοποιός μιλώντα για το κόψιμο της σειράς «Το Αμάρτημα Της Μητρός Μου» στην οποία πρωταγωνιστούσε είπε χαρακτηριστικά: «Απογοητεύτηκα. Αγαπώ τη δουλειά μου, αλλά υπάρχει και θέμα επιβίωσης. Δεν είναι σωστό να δουλεύω εικοσιτετράωρα και να μην πληρώνομαι. Εκείνο το διάστημα πραγματικά ένιωσα την κρίση στο πετσί μου. Ήμουν στη φάση να μετακομίσω μόνη μου σε δικό μου σπίτι, όταν αποφασίσαμε να μη συνεχίσουμε απλήρωτοι τα γυρίσματα. Όμως έχουμε δικαιωθεί στο δικαστήριο και περιμένουμε».

Πώς αντιμετώπισε όμως η Βίκυ τις οικονομικές δυσκολίες; : «Παραδίδω personal μαθήματα pilates και τρώω από τα έτοιμα, όσο ακόμα έχω! Αν και δεν είμαι καθηγήτρια, μου αρέσει να ασχολούμαι με το σώμα μου. Ως ηθοποιός, θέλω να διαβάζω και να κάνω πράγματα, για να γίνω ακόμα καλύτερη στο επάγγελμά μου».

Όσο για τις σχέσεις που της χρέωσαν;

-Κωνσταντινος Σκορδάλης: «Δεν είμαστε καν φίλοι. Απλοί γνωστοί είμαστε, που βρεθήκαμε μια βραδιά σε μια κοινή έξοδο. Με στεναχώρησαν πολύ εκείνα τα δημοσιεύματα και από τότε δεν βγήκαμε ξανά σε παρέα για να μη φουντώσει πάλι αυτή η ιστορία»

-Ορέστης Τζιόβας: «Ήμασταν απλώς συμπρωταγωνιστές»

-Μάνος Ιωάννου: «Βρεθήκαμε σε ενα τραπέζι, σε κοινή παρέα, έπειτα από μια παράσταση και αυτό ήταν όλο. Μου χρεώνουν τόσες πολλές σχέσεις…»

Ο έρωτας με τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό […] Πραγματικά δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι».

Η Βίκυ Κάβουρα με τον Νίκο Οικονομόπουλο κάνουν μπάνιο στην Αίγινα

oikonomopoulos_kavour