Τις τελευταίες μέρες όλοι συζητούν για τη σχέση και τον γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη. Πολλοί  κάνουν λόγο μέχρι και για διαζύγιο. Τι πραγματικά συμβαίνει; Μόνο το ζευγάρι ξέρει και κανείς άλλος. Όσο κανένας από τους δυο δεν επιβεβαιώνει ή δεν διαψεύδει τις φήμες, ο καθένας μπορεί να κάνει τα σενάριά του.

Προφανώς, η Βίκυ Καγιά προσπάθησε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας να οδηγήσει, όλους όσοι δουν την ανάρτησή της στο instagram,  σε…μία απάντηση σχετικά με το σημείο στο οποίο βρίσκεται η σχέση της με τον σύζυγό της. Πώς ακριβώς το έκανε αυτό;

Φιλοξένησε στον λογαριασμό της δυο φωτογραφίες του Νίκου Κριθαριώτη από τις Σπέτσες.

Στην πρώτη ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Κριθαριώτης και η  ομάδα του πήραν το πρώτο βραβείο για τα πιο κομψά κοστούμια πληρώματος σε σκάφη, στους αγώνες που έγιναν στις Σπέτσες το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Βίκυ με αυτό τον τρόπο του έδωσε και τα συγχαρητήριά της, αλλά δημοσιοποίησε ταυτόχρονα τον λόγο για τον οποίο δεν ήταν μαζί το Σαββατοκύριακο.

Στη  δεύτερη φωτογραφία εμφανίζεται ξανά ο Νίκος Κριθαριώτης μαζί με φίλους του και την κόρη ενός από αυτούς, όπως βλέπετε παρακάτω.

image

Ό,τι κι αν συμβαίνει η Βίκκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης εξακολουθούν να είναι από τους πιο διθακριτικόυ