Τελευταία φορά που βρέθηκαν όλοι  μαζί οι συντελεστές της εκπομπής “Μες στην Καλή χαρά” ήταν στον Εθνικό Κήπο με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας του διαγωνισμού της εκπομπής με τίτλο “Φωτογραφίζοντας την ελπίδα” και “Μικρές χαρές”, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν.

Η Ναταλία Γερμανού μιλώντας στο TV Βox, μεταξύ άλλων και για το μέλλον της εκπομπής της, αποκάλυψε πως: “Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για του χρόνου, δεν ξέρω τίποτα”. Θα ήθελε όμως να είναι “Μες στην καλή χαρά” και του χρόνου; “Δεν ξέρω”, απάντησε η παρουσιάστρια,  αφήνοντας να εννοηθούν πολλά.

Από την άλλη ο Θέμης Γεωργαντάς τόνισε πως θα ήθελε να είναι και του χρόνου στην εκπομπή, ενώ ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε σχετικά: “Όταν κάνεις σχέδια ο θεός γελά. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με την παρέα αυτή φέτος και εννοείται πως θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι μαζί τους, όμως ακόμη δεν γνωρίζουμε κάτι για την επόμενη σεζόν”.

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει, μιας και είναι ακόμα πολύ νωρίς να κάνει κάτι δικό της.

stamatopoulos-germanou-georgantas-spyro