Στη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο αναφέρθηκε πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή της η Ελένη Μενεγάκη,  λέγοντας: “Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό μου, ναι υπάρχει, αλλά αφορά εμάς και κανέναν άλλο”.

Αν και πολλοί νόμιζαν πως αυτή η διαμάχη έχει να κάνει με το διαζύγιο που εκδόθηκε το 2010 έκαναν λάθος, καθώς οι εκκρεμότητες που υπάρχουν ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είναι οικονομικές.

eleniok Την ίδια στιγμή άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας αποκαλύπτει στο ΟΚ! πως υπάρχουν οικονομικά θέματα που πρέπει να λυθούν. “Οι διαφορές των δυο πρώην συζύγων είναι οικονομικές και αφορούν τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου. Κύριο μέλημά τους είναι το καλό των παιδιών τους και οι εκκρεμότητές τους είναι θέμα χρόνου να τακτοποιηθούν”.

Ο φακός του ΟΚ απαθανάτισε την παρουσιάστρια εμφανώς αδυνατισμένη, κατά την έξοδό της από το στούντιο PRO, από όπου μεταδίδεται η εκπομπή της. “Ήταν χαμογελαστή αν και αναχώρησε βιαστικά. Όσο για την εικόνα της, εκτός από αδυνατισμένη είναι και αρκετά γυμνασμένη. Είναι μία άλλη Ελένη”, μαρτυρά στο περιοδικό πρόσωπο που τη συνάντησε.

Η Ελένη Μενεγάκη έξω από το πλατό της εκπομπής της, από τον φακό του HELLO

menegaki