Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει επίσημα στον καλλιτεχνικό χώρο και τα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η Δούκισσα Νομικού χώρισε με τον Χρήστο Χολίδη και όλοι μιλούσνα για τη νέα της σχέση με τον πρόσφατα χωρισμένο Νίκο Κριθαριώτη. Οι φήμες έχουν στήσει γαϊτανάκι , αλλά ούτε εκείνη ούτε ο Νίκος Κριθαριώτης απάντησαν ποτέ σχετικά με το τι ισχύει με τους δυο τους.

Ήεθς, όμως, η ώρα να απαντήσει εκείνη σεόσα λέγονται και γράφονται για αυτή τη σχέση: «Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα αναπαράγεται αυτή η φήμη χωρίς να με ρωτήσει ποτέ κανένας» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Είσαι η πρώτη που με ρωτάς. Για να το λήξουμε, λοιπόν, μια και καλή, όχι, δεν ισχύει τίποτε από όσα γράφονται”.

Όσο για το τι έφερε την κρίση και τελικά τον χωρισμό με τον Χρήστο Χολίδη; «Κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικά και θα μου επιτρέψεις να τα κρατήσω για μένα» απαντάει στο Πρώτο Θέμα. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι σπάνια κρατάει επαφή με τους πρώην συντρόφους της ενώ ξεκαθαρίζει επίσης την προσωπική της ζωή: «Όχι, δεν είμαι ερωτευμένη»!