Η Δούκισσα Νομικού λίγο πριν φύγει το 2013, μίλησε στο περιοδικό “HELLO!” κι έκανε την ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει, μιλώντας ανοιχτά για όλα.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Δούκισσας Νομικού

Τι γεύση σάς έχει αφήσει αυτούς τους μήνες το «Dancing with the stars»;

Μόνο γλυκιά. Επαγγελματικά, είναι η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου. Και κατά βάθος, είναι επιλογή να είναι η γεύση γλυκιά γιατί μένω μόνο στα υπέροχα πράγματα που μου συμβαίνουν. Όταν η γεύση είναι πικρή ή ξινή, πιστεύω πως φταίμε εμείς οι ίδιοι που αφήνουμε να μας επηρεάσουν αρνητικά άνθρωποι, καταστάσεις ή ακόμη και οι δικές μας ανασφάλειες. Επειδή, λοιπόν, μου έχει συμβεί αυτό στο παρελθόν και δεν είχα καταφέρει να απολαύσω ό,τι μου συνέβαινε, φέτος με το «Dancing with the stars» έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου να «πέφτει». Μου έχει δοθεί μια τεράστια ευκαιρία -η οποία δεν δίνεται συχνά- και γι’ αυτό τη ζω και τη χαίρομαι στο 100%.

-Η επαγγελματική σας εξέλιξη συνέπεσε χρονικά με το χωρισμό σας από τον Χρήστο Χολίδη. Πιστεύετε τώρα στην παροιμία που λέει ότι κάθε τέλος κρύβει και μια νέα αρχή;

Πάντα πίστευα σε αυτή την παροιμία. Ένα τέλος που φαίνεται δύσκολο και επίπονο, φέρνει σχεδόν πάντοτε μια νέα, πολλά υποσχόμενη αρχή.

-Αρκετές γυναίκες μετά από ένα χωρισμό «μουδιάζουν» συναισθηματικά και επιλέγουν να μείνουν για κάποιο καιρό μόνες τους. Περάσατε ή περνάτε αυτήν τη φάση;

Αυτή η λέξη που μόλις είπατε περιγράφει ακριβώς το συναίσθημα που νιώθω σε ό,τι αφορά τα πιο προσωπικά μου θέματα. Ναι, νιώθω κάπως μουδιασμένη και αυτός είναι ο λόγος που δεν αισθάνομαι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική μου ζωή.

-Νιώθετε έτοιμη να ερωτευθείτε ξανά;

Και ποιος είπε ότι ο έρωτας έρχεται όταν είσαι έτοιμος; Έρχεται από μόνος του, απρόσκλητος. Παρ’ όλα αυτά, όχι. Το να ερωτευτώ είναι το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου αυτή την περίοδο.

-Τι καινούργιο θέλετε να σας φέρει στη ζωή σας το 2014;

Δεν θέλω να μου φέρει τίποτα καινούργιο, θα ήθελα μόνο να μη μου πάρει όσα και όσους έχω τώρα δίπλα μου.