Σε “καυτές” αποκαλύψεις προέβη η διάσημη ηθοποιός. Η 40χρονη σήμερα ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε από τη σειρά «Beverly Hills 90210», ομολόγησε πως με τον 46χρονο σύζυγο της είχαν γυρίσει ανήμερα του «Αγίου Βαλεντίνου» το 2009, ένα sex tape, μετά από μια πολύ ρομαντική νύχτα!

Πρόκειται φυσικά -αν δεν καταλάβατε- για την Tori Spelling και τον σύζυγό της Dean McDermott. «Ο Dean μου είπε πως θα έπρεπε να μας “τραβήξουμε” την ώρα που κάναμε sex. Είχε ένα μικρό φορητό τρίποδο και τοποθέτησε πάνω σε αυτό την κάμερα. Αφού τσέκαρα τις γωνίες μου και είδα πως με κολάκευαν, του επέτρεψα να το κρατήσει. Το ανέβασε στον υπολογιστή που έχουμε σπίτι μας, χωρίς ωστόσο να βάλει έναν κωδικό προστασίας» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Tori Spelling και ο σύζυγός της Dean McDermott

tori

Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι έμαθε από έναν φίλο του, πως ένας άλλος «φίλος» τους, το είχε βρει στον υπολογιστή και το είχε αντιγράψει, ώστε να το πουλήσει σε όποιον προσέφερε τα περισσότερα. Αμέσως, το ζευγάρι ακολούθησε τη νομική οδό, στέλνοντας του εξώδικο, στο οποίο ο «φίλος» ποτέ δεν απάντησε: «Τρομοκρατήθηκα πολύ, αλλά έκτοτε δεν ξανακούσαμε νέα του και το περιστατικό ξεχάστηκε» καταλήγει η Tori Spelling στο νέο της βιβλίο «Spelling It Like It Is».