Οι μοναχικές έξοδοι του Γιώργου Λιάγκα σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά, σύμφωνα με το περιοδικό You, και η απουσία της Φαίης Σκορδά από το πλευρό του καθώς και η εσπευσμένη άφιξη των γονιών της παρουσιάστριας στην Αθήνα πυροδοτούν καθημερινά ολοένα και περισσότερο τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο όμως,που φιλοξένησε το περιοδικό YOU προκάλεσε εξελίξεις. Η επίσκεψη της Φαίης και του Γιώργου σε μαιευτικό-ιατρικό κέντρο, προκειμένου να γίνουν ορισμένες απαραίτητες εξετάσεις στην παρουσιάστρια, και το ρεπορτάζ του περιοδικού αποκάλυψαν το μυστικό που θέλουν να κρατήσουν κρυφό όσο περισσότερο μπορούν, τουλάχιστον μέχρι η παρουσιάστρια να κλείσει και τον τέταρτο μήνα.

Οι γονείς της Φαίης, Εύα και Δημήτρης Σκορδάς, που ήρθαν εδώ και αρκετό καιρό από το Κιλκίς στην Αθήνα, βρίσκονται διαρκώς κοντά της και την βοηθούν για να ξεκουράζεται και να κοιμάται λίγο παραπάνω -ειδικά τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης–, ενώ παράλληλα προσέχουν και τον Γιάννη που μεγαλώνει και γίνεται ολοένα και πιο ζωηρός.

Από την άλλη, η Φαίη δεν συνοδεύει τον άντρα της στις εξόδους του σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά, όπως τις προάλλες στο «Φωταέριο», αφού δεν της είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη η παραμονή σε χώρους με εκκωφαντική μουσική και καπνό. Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, λίγες μέρες πριν το ζευγάρι έμαθε και το φύλο του παιδιού που περιμένουν και είναι πολύ ευτυχισμένοι, αφού είναι και αυτό αγοράκι.

Η εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά δεν κρύβεται

skorda1

skorda2

skorda3