Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Κιβωτός η κωμωδία “Κτελ” με πρωταγωνιστές τους: Νίκο Μουτσινά, Βασιλική Ανδρίτσου, Αθηνά Οικονομάκου και Θανάση Αλευρά.

Το παρών στη βραδιά έδωσαν πλήθος celebrities, οι οποίοι χειροκρότησαν από κοντά τους πρωταγωνιστές της παράστασης και γέλασαν με τις έξυπνες ατάκες της παράστασης. Το govastileto.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε όλους. Ανάμεσά τους ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, η Καίτη Γαρμπή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Τάμτα, η Ευαγγελία Αραβανή με τον Ηλία Βρεττό, η Ράνια Θρασκιά, η Έλενα Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για το έργο:Ο Αντώνης Τόνγκας (Νίκος Μουτσινάς) είναι χειρουργός και μένει σε ένα σπίτι… στη μέση του πουθενά, με τη γυναίκα του Μαίρη Καμπάνα (Βασιλική Ανδρίτσου), ιδιοκτήτρια γραφείου τελετών. Ένα βράδυ, θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή τους όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ χαλάει και οι επιβάτες του βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι τους: τι κοινό έχουν ένας γυμναστής και δάσκαλος του τέννις (Θανάσης Αλευράς), μία πόρνη (Ματίνα Νικολάου), μία κυρία-πρόεδρος στη διάσωση του μονάρχιδου σκίουρου (Τζένη Διαγούπη), η Σταρ Πελοπόννησος (Αθηνά Οικονομάκου) και η Οδηγός του ΚΤΕΛ (Φωτεινή Ντεμίρη); Γίνονται όλοι -εν αγνοία τους- υποψήφιοι δωρητές οργάνων… στην πιο χιουμοριστική, ξεκαρδιστική, σουρεαλιστική περιπέτεια!

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του “ΚΤΕΛ”

[doptg id=”1106″]