Λαμπερή ήταν η πρεμιέρα της αριστοφανικής κωμωδίας “Λυσιστράτη” το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι σε σκηνοθεσία του ανατρεπτικού Τσέζαρις Γκραουζίνις, με πλήθος επωνύμων να δίνουν το “παρών”. Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε όλους.

Μεταξύ άλλων εκεί ήταν οι: Βλαδίμηρος Κυριακίδης,Έφη Μουρίκη, Μάκης Δελαπόρτας, Ηρώ Μανέ, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Φαίη Ξυλά, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Τάκης Ζαχαράτος, Άννα Κουρή και Λήδα Ματσάγγου.

Η Λυσιστράτη η κωμωδία του Αριστοφάνη που αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, με τη Μαρία Καβογιάννη στην πρώτη της εμφάνιση στον εμβληματικό ομώνυμο ρόλο, τον Αντώνη Λουδάρο στον ρόλο του Πρόβoυλου, την Καίτη Κωνσταντίνου στον ρόλο της Κλεονίκης, τον Θανάση Τσαλταμπάση στον ρόλο του Κινησία, τη Νάντια Κοντογεώργη ως Μυρρίνη, τη Μαργαρίτα Βαρλάμου ως Λαμπιτώ και πολλούς ακόμη σπουδαίους ηθοποιούς. Η μετάφραση και η απόδοση είναι του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Γιώργου Πάτσα, η μουσική του Δημήτρη Θεοχάρη και οι φωτισμοί της Σοφίας Αλεξιάδου.

Δείτε φωτογραφίες:

[doptg id=”1690″]