Στο “Πρωινό Mou” ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένη η Ελένη Καστάνη και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον πρώην σύζυγό της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην αυτοκτονία του πατέρα της, όταν η ίδια ήταν μικρή.

Τι είπε για τον πρώην σύζυγό της και ποιο θεωρεί ότι είναι το «λάθος» που έκανε στον γάμο της; «Ο άνδρας μου με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Μου έδινε συμβουλές, με καθοδηγούσε, γιατί με ήξερε πολύ καλά. Ήξερε τι ήθελα και τι μου άρεσε. Το λάθος μου ήταν ότι άργησα μαζί του να κάνω παιδί, μετά από επτά χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Όταν γεννήθηκε το παιδί ήταν σαν να μπήκε ένα “τρίτο πρόσωπο” στη σχέση μας. Αν είχα κάνει το γιο μου νωρίτερα

Στη συνέχεια, η Ελένη Καστάνη αναφέρθηκε στον πατέρα της, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν δώδεκα ετών. Πώς την επηρέασε στη ζωή της αυτό το τραγικό γεγονός; «Ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή που μου σημάδεψε τη ζωή. Προσπαθούσα να εξηγήσω το γιατί… […] Ήταν έτσι η ψυχολογία του πατέρα μου. Δεν έκανε αυτό που ήθελε στη ζωή του, του ήρθαν όλα ανάποδα, έτσι το εξήγησα, γιατί δεν υπήρχαν εμφανή προβλήματα στο σπίτι για να τον κάνουν να φτάσει μέχρι την αυτοκτονία. Τι να λέμε, το κάθε σπίτι έχει κι ένα μικρό δράμα…», εξομολογήθηκε, προσθέτοντας: «Γι’ αυτό και ακολούθησα αυτή τη δουλειά, για να μπορέσω να ξεφύγω. Οι κωμικοί ηθοποιοί είμαστε πολύ τυχεροί, μας αγαπάει ο κόσμος, έρχεται και μας ευχαριστεί που του χαρίζουμε γέλιο. Είμαστε “προικισμένοι”».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα