Η Ελένη Μενεγάκη στηρίζοντας τον οργανισμό Make a Wish (Κάνε μια Ευχή) Ελλάδος,πλαισιωμένη με παιδικά χαμόγελα άναψε χθες το απόγευμα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο γνωστού εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι, σε ένα περιβάλλον γεμάτο φώτα, έδωσε το σήμα για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις φετινές γιορτές.

Το εμπορικό γέμισε από παιδικές φωνές καθώς σχολεία και ωδεία τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Μάλιστα, στο μουσικό κομμάτι συμμετείχε και η Ελένη, αφού όπως αποκάλυψε και στην εκπομπή της είχε κάνει πρόβες για να τραγουδήσει με τα παιδιά.

Η 44χρονη παρουσιάστρια βρέθηκε στον χώρο της εκδήλωσης από νωρίς το μεσημέρι -λίγο μετά τις 2-  και δεν παρέλειψε να κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά, ενώ δεν αρνήθηκε να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της.

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και ενώ είχε ήδη αρχίσει να βρέχει, η Ελένη Μενεγάκη ανέβηκε στο ειδικά διαμορφωμένο stage στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου και έδωσε το σύνθημα ώστε να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Κώστας Μαρτάκης, η Κρυσταλλία, αλλά και η Demy. Ο φακός του govastileto.gr βρέθηκε εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν και όσους εγχώριους celebrities έδωσαν το παρών. 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

[doptg id=”1055″]