Όσα είπε χθες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, δεν θα μπορούσαν να μη σχολιαστούν σήμερα το πρωί από τις πρωϊνές εκπομπές. Ιδίως τα λόγια της σχετικά με τον γάμο της Μάκη Παντζόπουλο. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Κωστόπουλος πέταξαν τα “καρφιά” τους, έκριναν και τοποθετήθηκαν. 

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να πει ότι η Ελένη από χθες το πρωί έβρισκε συνεχώς την ευκαιρία να μιλάει στην εκπομπή της για τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο και τόνισε “πως το πουλάει καλά το θέμα”. Η Φαίη Σκορδά από την άλλη, είχε αντίθετη άποψη και τοποθετήθηκε λέγοντας ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι πάντα ειλικρινής με τους τηλεθεατές της και τα λέει όλα.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη

Όσο για τον κουμπάρο Πέτρο Κωστόπουλο; Τα λόγια του έκρυβαν τη σχέση που είχαν τόσα χρόνια-μέχρι που ήρθε το “πάγωμα” ανάμεσά τους- και ευθέως της τα “έχωσε”:«Άσε ρε Ελενάκη! Σε τα μας, αφού το έχεις ετοιμάσει»! Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε την Ελένη  “γατόνι” και ότι “δήθεν τάχα μου χθες της ξέφυγε ενώ το είχε ετοιμάσει και απλώς το είπε”! Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι “η Μενεγάκη είναι πιο πονηρή και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο”!

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για την Ελένη Μενεγάκη