H Ελένη Πετρουλάκη βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος με ρούχα στη Γλυφάδα και μίλησε στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ για τη σχέση της με τον σύζυγό της Ίλια Ίβιτς, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα παντρεμένο ζευγάρι, αλλά και για το πώς κατάφερε η ίδια να τις ξεπεράσει.

Σχετικά με το πώς καταφέρνει να συνδυάζει την οικογένεια με τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις;, είπε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, κάποιες στιγμές ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Προσπαθώ, όμως, γιατί η ζωντάνια και το κουράγιο που παίρνεις από τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό».

Όσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της Ίλια Ίβιτς τόνισε: «Συνήθως είμαστε πολύ διαφορετικοί από αυτό που δείχνουμε. Δεν μπορείς να πεις ότι ένας γάμος είναι απολύτως επιτυχημένος, γίνεται μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα ζευγάρια. Δεν υπάρχει αυτό που λένε “τέλειος γάμος”. Πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς και να δίνεις έναν καθημερινό “αγώνα”», ενώ για το πώς αντιμετώπισε την κρίση που πέρασε ο γάμος της, η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε: «Με ψυχραιμία. Έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι δεν θέλω να χαλάσω την οικογένειά μου».