Η ξανθιά παρουσιάστρια  ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί του αγαπημένου της, Μάκη Παντζόπουλου, στην Άνδρο και δε χάνει ευκαιρία να μας ενημερώνει για το πώς περνάει μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter.

Μπορεί πριν κάποια χρόνια η Ελένη Μενεγάκη να μην ήθελε τους φωτογράφους να απαθανατίζουν τις προσωπικές της στιγμές, αυτά όλα όμως όπως αποδεικνύεται ανήκουν στο παρελθόν. Η παρουσιάστρια έχει εξοικειωθεί με την τεχνολογία και σε κάθε ευκαιρία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές της στιγμές.

Έτσι συνέβη και τώρα. Η Ελένη είναι από τις γυναίκες που θέλουν ακόμα και στην παραλία να είναι περιποιημένη γι’αυτό και “εκμεταλλεύτηκε” για λίγο την τέχνη του καλού της φίλου, Βασίλη Μπουλούμπαση, που βρέθηκε για λίγο μαζί της στα Άχλα.

BOLsFe3CYAAUj9b.jpg large

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια την ώρα που απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα στην αγαπημένη της παραλία, ταυτόχρονα έκανε και μαλλί. Ο Βασίλης Μπουλούμπασης σκέφτηκε να της κάνει κοτσίδες  και η Ελένη από τον ενθουσιασμό της ανέβασε το στιγμιότυπο στην παραλία στον λογαριασμό της στο twitter, γράφοντας: “Η τέλεια παραθαλάσσια κοτσίδα”.

BOLvw1OCUAAIznD.jpg large