Η Ελένη Χατζίδου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του “Hello” και μίλησε για όλα! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αντικατάστασή της Μαριάντας Πιερίδη στο “Posidonio” και στις φήμες που ακολούθησαν για κόντρα μεταξύ τους, αλλά και στα δημοσιεύματα που λένε ότι έχει κακές σχέσεις με τον άνθρωπο που την ανέδειξε, Παντελή Παντελίδη και  στον σύντροφό της.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Ελένης Χατζίδου

– Για τις φήμες για την κόντρα της με την Μαριάντα Πιερίδη Δεν αντικατέστησα τη Μαριάντα ούτε εκείνη εμένα. Άλλο σχήμα το ένα και άλλο το άλλο. Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο. Όσο για τη λέξη «κόντρα» μου ακούγεται πολύ βαριά. Δεν έχω κόντρα με κανένα συνάδελφό μου και ειλικρινά τους σέβομαι πάρα πολύ όλους και ιδιαιτέρως εκείνους που έχουν μεγάλη πορεία στο χώρο.

xatzidou2 -Για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην έχει καλές σχέσεις με τον Παντελή Παντελίδη Όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι παντελώς αναληθή. Μα είναι δυνατόν; Με τον Παντελή είμαστε φίλοι. Πέρυσι μας ήθελαν ζευγάρι. Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Με κάποιους ανθρώπους τους οποίος τους σέβομαι και αγαπώ δεν θέλω να κλονίζονται οι σχέσεις μας από τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Ο Παντελής μου χάρισε την πρώτη μου επιτυχία, τον θαυμάζω, τον εκτιμώ και πάντα θα είμαι δίπλα του.

-Για τον σύντροφό της, Γιώργο Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που με κέρδισε στον Γιώργο, αλλά ένα σύνολο πραγμάτων που με κάνουν ευτυχισμένη. Είναι ήρεμος, φιλότιμος, άντρας με Α κεφαλαίο. Ιππότης.