Διάθεση για αποκαλύψεις είχε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της “Μελέτησέ το”, με αφορμή την ακύρωση νυχτερινής εξόδου του Πέτρου Κωστόπουλου λόγω παρουσίας του Γιώργου Λιάγκα. H παρουσιάστρια αποκάλυψε δημόσια πως όταν παρουσίαζε τον “Πρωινό Καφέ” στον ΑΝΤ1, δύο φορές δεν την είχαν αφήσει να μπει σε μαγαζί επειδή μέσα βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη!
Η Ελεονώρα είπε χαρακτηριστικά: «Μου είχε τύχει μια φορά επί Πρωινού Καφέ να πάω κάπου που ήταν και η Ελένη Μενεγάκη. Δεν έπαιρνα πρωτοβουλία μόνη μου, δεν έκανα τίποτα, δεν ανέπνεα. Κι έπαιρνα τηλέφωνα ανθρώπους που έπρεπε να πάρω αν αντιμετώπιζα τέτοια περιστατικά, έτσι ήταν οι οδηγίες και ρώταγα: “Είναι μέσα η κ. Μενεγάκη, να μπω”; Και γινόταν πανικός από τα τηλέφωνα και περίμενα εγώ μέσα στο αυτοκίνητο να με πάρουν να μου πουν εάν θα μπω, εάν θα της μιλήσω κι εάν θα τη χαιρετίσω»!

«Δύο φορές δεν με άφησαν να μπω! Έφυγα από το μαγαζί ενώ ήμουν απέξω. Μια άλλη φορά μου είπαν θα μπεις, αλλά δεν θα μιλήσεις. Το μετάνιωσα, έπρεπε να έχω μιλήσει.», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

 Δείτε την αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη