Κάθε εβδομάδα οι βουτιές της Ελεονώρας στη θάλασσα μοιάζουν να είναι οι τελευταίες. Μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο, βέβαια, που ο καιρός είναι και πάλι καλός και προδιαθέτει την παρουσιάστρια να βουτήξει ξανά! Όχι ότι η Ελεονώρα έχει σκεφτεί ποτέ να σταματήσει το αγαπημένο της surf όταν χειμωνιάζει και η θερμοκρασία πέφτει.

Απλώς δεν θα είναι πάντα εύκολο όπως είναι τώρα που το θερμόμετρο τουλάχιστον τις πρωινές ώρες πλησιάζει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Έτσι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ελεονώρα αποφάσισε να μη συμμετάσχει στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας μαζί με άλλους επωνύμους αλλά να κάνει ακόμα μια βουτιά στη θάλασσα. Πήγε, λοιπόν κόντρα στο ρεύμα δαμάζοντας τα κύματα της Αναβύσσου για πάνω από τρεις ώρες, απολαμβάνοντας στο έπακρο κάθε λεπτό.

Άλλωστε τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στην οικογένεια της και στα “θέλω” της. Στον πατέρα και στη μητέρα της που μένουν μόνιμα Σαρωνίδα. Εκεί πηγαίνει η Ελεονώρα από την Παρασκευή το βράδυ και επιστρέφει στο σπίτι της στη Φιλοθέη αργά την Κυριακή, για να ξεκινήσει από Δευτέρα ακόμα μία εβδομάδα ρουτίνας.

Δείτε φωτογραφίες που αναδημοσιεύει το περιοδικό YOU την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει surf

[doptg id=”987″]