Δεν μας εντυπωσίασε μόνο με τη hot εμφάνισή της ως Πάολα, αφήνοντας άφωνο το κοινό του «Your face sounds familiar» και κερδίζοντας επάξια τη δεύτερη θέση, η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να μας εκπλήξει και στο νέο της βιντεοκλίπ, αφού μεταμορφώνεται και γίνεται το απόλυτο θηλυκό.

Το περιοδικό YOU βρέθηκε στα γυρίσματα και σας εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό! Σε ένα ξέφρενο πάρτι στη λίμνη Βουλιαγμένης, εκείνη τραγουδά «Για σένα» στο πλευρό του Ηρακλή Κόζα, αδελφό του τραγουδιστή των «Koza Mostra» Ηλία Κόζα, που κάνει διεθνή καριέρα με τον Οίκο Versace.

“Tο βιντεοκλίπ γυρίστηκε σε πολύ όμορφο κλίμα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Δέδε! Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα η συνεργασία μας ήταν ένα μεγάλο πάρτι. Είμαι σίγουρη πως αυτό το ανοιξιάτικο τραγούδι θα μας ταξιδέψει με τον λατιν ρυθμό του”, δήλωσε η Ελευθερία στο περιοδικό ΥΟU.

“Τη μέρα του βίντεοκλίπ είχα δίπλα μου μια τρομερή ομάδα που με έκανε να νιώσω sexy, χωρίς ανασφάλειες. Το παν έιναι να αγαπάς ότι κάνεις και να έχεις αυτοπεποίθηση. Κουράστηκα να κάνω συνεχώς δίαιτες, τρώω χωρίς περιορισμούς και νιώθω υγιής και sexy. Γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα με τη βοήθεια personal trainer και κάνω ασκήσεις με λάστιχα και αεροβική”.

Δείτε φωτογραφίες

eleutheria1

eleutheria2