Μετράει πολλά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και πριν ασχοληθεί με την υποκριτική έκανε διάφορες δουλειές. Στο ενεργητικό της έχει ένα γάμο, ένα διαζύγιο και ένα παιδί, που έφυγε πρόσφατα από το σπίτι για να σπουδάσει. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για όλα.

Φέτος παρουσιάζει για πρώτη φορά στο θέατρο ένα μονόλογο με τίτλο “Εγώ, η Γωγώ” Η ηθοποιός μίλησε για αυτό στο Πρωινό mou: «Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει. Στην αρχή δεν φοβόμουν. Τώρα φοβάμαι. Φοβάμαι από το να ξεχάσω τα λόγια μου μέχρι να μην χάσω το ενδιαφέρον. Μήπως ξεχάσω τα λόγια μου και σταματήσω».

Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, είχε κάνει πολλές και διαφορετικές δουλειές. «Δεν ήθελα να σπουδάσω, ήθελα να δουλέψω. Δούλεψα σε δικηγορικά γραφεία, ναυτιλιακές εταιρείες. Αλλά δεν χόρταινα, ήθελα άλλα πράγματα. Είχα ένα φίλο που πήγαινε στη δραματική σχολή και τον ρωτούσα τι κάνανε εκεί και όταν μου έλεγε μου άρεσε. Έτσι αποφάσισα αν δώσω εξετάσεις για να μπω και εγώ σε μία δραματική σχολή».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έφυγε από το σπίτι της στα είκοσι, χωρίς να της περνάει από το μυαλό αν θα ανησυχούσαν οι γονείς της. Τώρα η δική της κόρη έφυγε εκτός Αθήνας για να σπουδάσει. «Όταν έφυγε η κόρη μου για τη Θεσσαλονίκη ταράχτηκα πολύ αλλά δεν έπαθα κατάθλιψη. Της έδωσα τα εφόδια για να μπορεί να ζήσει. Μου είχε πει ότι και στην Αθήνα να περνούσε, θα έφευγε από το σπίτι».

Η ηθοποιός μίλησε και για το διαζύγιο της. «Ο χωρισμός ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω ψυχανάλυση. Όταν χώρισα έμεινα τρεις μέρες στο σπίτι και το μόνο που έκανα ήταν να τρώω. Είχα πάρει παγωτό λίτρου και έβλεπα ταινίες. Ήξερα ότι είναι ένα στάδιο που θα περάσει και θα σηκωθώ. Δεν ήθελα κανέναν. Θεωρώ πολύ σημαντική και δύσκολη την συμβίωση δύο ανθρώπων και θαυμάζω αυτούς που τα καταφέρνουν. Εγώ νιώθω ανεπαρκής που δεν τα κατάφερα».

Κάποια στιγμή ο Πέτρος Κωστόπουλος έφερε τη συζήτησε γύρω από το “Dancing with the stars” με τον ίδιο να λέει: «Είμαι πολύ χαρούμενος φέτος που βλέπω το Dancing With the Stars με την Δούκισσα Νομικού. Μ’ αρέσει η Δούκισσα Νομικού…» και την ηθοποιό να του απαντάει: «Κι εμένα μ’ αρέσει».

Ο παρουσιαστής τότε γέλασε και της είπε: «Πλάκα κάνω» και η ηθοποιός τόνισε ότι οι κάμερες ήρθαν στην πρεμιέρα της παράστασής της και «δείχνανε τι είπα για το κορίτσι»!

 Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα