Η Chantel Jeffries είναι η σέξι κοπέλα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού την ώρα που η αστυνομία συλλάμβανε τον Justin Bieber, όπως έγραψε το govastileto.gr.

Η ίδια αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσει το όνομά της, μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για αυτή. «Έχω εκπλαγεί από τα όσα αρνητικά έχουν ακουστεί για μένα από τα media. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε πάρα πολύ αναστατωμένοι με όλες αυτές τις ψεύτικες κατηγορίες που έχουν δημοσιευτεί και αφορούν στο… “εγκληματικό” μου παρελθόν», δήλωσε η Chantel.

chantel

«Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Δεν έχω συλληφθεί πέντε φορές όπως έχει γραφτεί, ούτε και είμαι ένοχη για σωματική επίθεση εναντίον του οποιουδήποτε. Αυτό που μου συνέβη ήταν λάθος. Θέλω ο κόσμος γενικά και τα media ειδικά να σκεφτούν τις συνέπειες έχουν τα σχόλιά τους στη ζωή μου. Ειδικά όταν τα σχόλια αυτά είναι ανακριβή», πρόσθεσε.

jeffriesbieber

Όπως και να έχει πάντως η ξαφνική δημοσιότητα που πήρε μέσω του Bieber, τη βοήθησε, αφού και σε εκπομπή του NBC θα εμφανιστεί και οι παπαράτσι την εμφανίζουν πλέον ως το κορίτσι του νεαρού star.