Η Κλέλια Πανταζή φωτογραφήθηκε για το «ΕΓΩ! Weekly» και στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars, τον αθλητισμό, αλλά την προσωπική της ζωή.

 

 Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Κλέλιας Πανταζή

-Για τη συμμετοχή της στο DWTS:

Η αλήθεια είναι ότι τα έχουμε πάει αρκετά καλά μέχρι στιγμής. Είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς. Κάνουμε πολλές ώρες πρόβα την ημέρα, γιατί θέλουμε κάθε εβδομάδα να είμαστε άψογοι. Όταν χορέψαμε σάμπα, δεν περίμενα τα τρία πεντάρια. Δέχτηκα την κριτική, όμως, έμαθα από αυτήν. Βελτιώθηκα, έγινα καλύτερη στο επόμενο live.

-Για τον τραυματισμό που της στέρησε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας:

Με πόνεσε και με πλήγωσε πολύ. Ήταν μαχαίρι στην καρδιά. Είχα στόχο να τελειώσω την αθλητική μου καριέρα στους Ολυμπιακούς της χώρας μου. Ήταν πολύ δύσκολο και στενάχωρο […] Έκλαψα πολύ. Θυμάμαι, είχα μείνει στο γήπεδο μέχρι αργά το βράδυ με τα φώτα σβηστά και έκλαιγα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τελείωνε το όνειρο των Ολυμπιακών για εμένα. Είχα πάθει ολική ρήξη χιαστού και μηνίσκου. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιβεβλημένη, ενώ η αποκατάσταση ξεπερνούσε το εξάμηνο, διάστημα κατά το οποίο θα γίνονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας.

Πώς ξεπέρασε αυτή τη δυσκολία;

Επισκέφτηκα ψυχολόγο, η οποία με βοήθησε πολύ. Όταν ένας αθλητής είναι ενεργός και όλη την ημέρα δραστηριοποιείται με κάτι, το να κάθεται απλά στο σπίτι άπραγος είναι ό,τι χειρότερο. Άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα στο πανεπιστήμιο, να κάνω ξένες γλώσσες, πήγα σε σχολή για δίπλωμα οδήγησης, απέκτησα φίλους. Πέρασα στο επόμενο στάδιο της ζωής μου.  Οι φίλες μου και η οικογένειά μου ήταν η ομάδα. Ακόμα και η αδελφή μου ζούσε στη Θεσσαλονίκη επί τρία χρόνια. Δεν βρισκόμουν ούτε με συγγενείς. Τη μία ημέρα που είχα για να ξεκουραστώ, καθόμουν στο σπίτι με την οικογένειά μου. Όταν θα σε καλέσουν μία, δύο φορές σε πάρτι και δεν μπορείς να πας γιατί έχεις προπόνηση, χάνεσαι από τις παρέες.

klelia

-Όσο για την προσωπική της ζωή:

Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Όταν ερωτεύομαι… είμαι καψούρα. Βρίσκομαι δίπλα στο σύντροφό μου. Θέλω να δίνω πράγματα. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να έχεις έναν άνθρωπο να σε στηρίζει, να τον αγαπάς, να νιώθεις ασφάλεια, να είσαι ερωτευμένη, να εμπιστεύεσαι και να αισθάνεσαι εκτίμηση και σεβασμό. Κάθε σχέση στο τελείωμά της είναι ψυχοφθόρα. Έχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα.

Είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα;

Δεν έχω προχωρήσει ακόμη. Είμαι μόνη μου, έπειτα από ένα χωρισμό που έγινε πριν από αρκετό διάστημα. Είναι εν μέρει και επιλογή μου να μην έχω σχέση. Θέλω να είμαι καλά με το σύντροφό μου, να μπορώ να του αφιερωθώ. Όταν πρέπει να τρέχω 16 ώρες την ημέρα στο στρατό, στο Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας προπονώντας παιδιά, με τις πρόβες του “Dancing”, δεν μου μένει χρόνος για να είμαι ολοκληρωτικά με έναν άνθρωπο.