Η Μάρθα Καραγιάννη το βράδυ της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Η Γερμανού Ξανάερχεται” και μίλησε για όλα!

Αρχικά σχετικά με το αν δέχτηκε ποτέ ανήθικη πρόταση όταν ακόμα ήταν στα πρώτα της βήματα και πώς αντέδρασε είπε χαρακτηριστικά: “Με είχε στείλει σε έναν που ούτε και θυμάμαι ο Τράγκας και πήγα να τον βρω. Τότε έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα και όταν το κατάλαβα, του είπα ‘άνοιξε αμέσως την πόρτα για να μην γίνει χαμός εδώ’ και πράγματι την άνοιξε και έφυγα”.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός παραδέχτηκε πως ήταν πολύ τυχερή γιατί είχε για σκηνοθέτη τον Γιάννη Δαλιανίδη ο οποίος όπως είπε: «Δεν θα μπορούσε να μου κάνει κάτι τέτοιο»!

Η Μάρθα Καραγιάννη αναφέρθηκε και στην σχέση της με τη Ζωή Λάσκαρη σήμερα, με την οποία κάποτε έκαναν “κολλητή” παρέα.  Τι συνέβη όμως, και πλέον έχουν απομακρυνθεί; Όπως εξήγησε η ίδια στην στη Ναταλία Γερμανού όταν πρωταγωνιστούσαν και οι δύο την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ήταν αυτοκόλλητες,  όχι όμως πια. “Πλέον έχουμε τελείως διαφορετικές ζωές εγώ και η Ζωή και γι’ αυτό δεν κάνουμε παρέα πια” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Όχι όμως πως όταν την δω κάπου δεν θα τρέξω. Την πόνεσα και την αγάπησα όπως και εκείνη”.

Η ηθοποιός μιλώντας για το αν το ταλέντο είναι πιο σημαντικό παρά η εξωτερική ομορφιά, είπε:  «Ήθελα να μου λένε τι καλή ηθοποιός είμαι, όχι πόσο όμορφη είμαι» και συνέχισε: «Εγώ ήθελα να μου λένε αν είμαι καλή στη δουλειά μου και όχι αν είμαι όμορφη. Την πιστοποίηση ότι είμαι καλή μου την έδωσε ο Δαλιανίδης και του το χρωστάω γιατί μου έδωσε έναν ρόλο στις «Θαλασσιές τις χάντρες» που ήμουν χάλια. Όταν του παραπονέθηκα μου είπε: «Βρε ζώον, σου δίνω ψωμί για τα 100 σου». Και τα κοντεύω».