Δέκα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική μουσική σκηνή, η Τάμτα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της αλλαγές άλλα και τα τραγούδια-επιτυχίες της, ενώ δηλώνει πως ο χρόνος δεν τη φοβίζει καθώς μπορεί να προσαρμοστεί και να εξελιχθεί μαζί του.

Ώριμη,γοητευτική και συνάμα πιο άνετη να μιλήσει για τη ζωή της, για όσα την απογοητεύουν γύρω της, την κρίση στη δουλειά της αλλά και την κόρη της που “μόνο για εκείνη θα τα παρατούσε όλα και όχι για έναν έρωτα”, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στο περιοδικό Hello.

tamtakori2

Για όσα της λέει η κόρη της, Άννι Είναι χαρούμενη για μένα, για όλο αυτό που συμβαίνει. Υπάρχουν περίοδοι που δεν συμφωνεί με τις επιλογές μου και μου ασκεί πολύ έντονη κριτική! Όσο μπορώ προσπαθώ να λαμβάνω υπόψη μου αυτή την κριτική αλλά μουσικά περνάει κι αυτή τη φάση τις φάσεις της αφού βρίσκεται στην εφηβεία, οπότε πολλές συμβουλές είναι μπερδεμένες,. Την ακούω, όμως, πάντα και φιλτράρω όσα μου λέει.

Για τις ανασφάλειές της ως μητέρα Η μεγαλύτερή μου ανασφάλεια είναι τα ναρκωτικά που δυστυχώς σε αυτές τις ηλικίες, της εφηβείας, τα παιδιά είναι πιο επιρρεπή. Είμαι κατά των ναρκωτικών με φανατισμό. Έχω δει ανθρώπους να καταστρέφονται απ’ αυτά, να χάνουν τη ζωή τους, να χάνουν τη θέλησή τους για εξέλιξη και δημιουργία. Με φοβίζουν, με τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί να αλλάξει και να καταστραφεί όλη σου η ζωή. Γιατί όλοι ξεκινάνε από κάτι μικρό και μετά χωρίς να το καταλάβουν έχουν εθιστεί. Είναι η μεγαλύτερή μου φοβία τόσο για την Άννι όσο και για οποιονδήποτε μπορεί να γνωρίζω ή όχι.

tamtakori3

Για το αν η δουλειά επηρεάζεται από την προσωπική ζωή Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στη δουλειά μου αυτό. Θυμάμαι ότι ο Γρηγόρης (Πετράκος), για παράδειγμα, ήταν δημιουργικός όταν ήταν συναισθηματικά καλά. Εγώ ως Αιγόκερως, ξεχωρίζω το ένα από το άλλο. Ίσα – ίσα που μπορεί να μου προκαλεί και άγχος η σχέση απέναντι στη δουλειά η οποία τα τελευταία χρόνια προηγείται. Η συντροφικότητα –μια σχέση και ό,τι αυτή φέρνει- είναι ανθρώπινη ανάγκη για άλλους πιο μεγάλη και για άλλους πιο μικρή. Ξέρω ότι πρέπει να αφιερώσω χρόνο σε μια σχέση. Πολύ συχνά με ρωτάνε “μετά από το Γρηγόρη τίποτα;” Φυσικά και έχουν υπάρξει άνθρωποι δίπλα μου αλλά δεν δικαιώθηκαν ως επιλογές. Γι’ αυτόν το λόγο και δεν έχετε μάθει κάτι!