Σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχεται ότι έχει απατηθεί πολλές φορές, αλλά υπήρξαν περιπτώσεις που έχει συγχωρέσει την προδοσία χωρίς να το ξεχάσει. Ακόμη δεν διστάζει να πει ότι και εκείνη έχει απατήσει σύντροφο της.

Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού, η οποία μιλώντας στο περιοδικό “EΓΩ” αποκάλυψε για το αν έχει πληγώσει τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της και πώς βιώνει εκείνη αυτή την κατάσταση. Δεν έχει χτυπήσει ποτέ κανέναν άντρα, αλλά λεκτικά έχει ασκήσει βία σε σημείο να πληγώσει τον σύντροφο της. «Ποτέ δεν έχω χαστουκίσει έναν άντρα. Είμαι πολύ καλή στο να το κάνω αυτό με τα λόγια. Μου έχει πει σύντροφος μου: “Όταν αποφασίσεις να πονέσεις κάποιον, είναι καλύτερα να τον μαχαιρώσεις με τον παγοκόφτη της Sharon Stone, παρά να ανοίξεις το στόμα σου”», εξομολογήθηκε η Ναταλία.

H Ναταλία Γερμανού

geranoy

Δηλώνει ότι δεν είναι από τις γυναίκες που ευχαριστιούνται με το να προκαλούν πόνο. «Ίσως άθελα μου τους προξένησα πόνο, γιατί δεν παριστάνω την Μαρία Τερέζα, αλλά όταν κάνω κάποιον να πονέσει, βιώνω το ίδιο συναίσθημα και εγώ. Δεν είμαι από τις γυναίκες που όταν πληγώνουν έναν άντρα το απολαμβάνουν. Δεν ανήκω σε αυτό το αισχρό είδος. Όταν βλέπω ότι ένας άντρας πληγώνεται, πληγώνονται και εγώ, αλλά μερικές φορές δεν γίνεται αλλιώς» είπε.