Ξανά μαζί βρέθηκε το άλλοτε ερωτευμένο και παντρεμένο ζευγάρι. Ο λόγος; Ένα συνέδριο τεχνολογίας στο Λος Άντζελες. Ο Ashton και η Demi μάλιστα, πήραν το ίδιο αεροπλάνο για την επιστροφή τους στην Καλιφόρνια.

Αυτή τη συνάντησή τους τη φιλοξένησαν όλα τα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής, την ίδια ώρα που η αγαπημένη του ηθοποιού, Mila Kunis, ανέβαινε στη σκηνή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου  στο Τορόντο με φανερά “πεσμένη” διάθεση. 

Η Mila Kunis στη σκηνή του Τορόντο

mila3

Βέβαια να πούμε πως δεν συμβαίνει κάτι με τον Ashton Kutcher και τη Demi Moore, αφού ο ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένος με την Mila και δεν έχει μάτια για άλλη.

Για την ιστορία να πουμε πως τα χαρτιά του διαζυγίου του Ashton και της Demi κατατέθηκαν τον Δεκέμβριο του 2012, ενώ μεταξύ τους επήλθε οριστική ρήξη λίγους μήνες μετά, όταν η Demi ζήτησε διατροφή πολλών εκατομμυρίων ευρώ, επικαλούμενη συναισθηματική διαταραχή λόγω του χωρισμού.

Πάντως η κοινή τους εμφάνιση στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, δείχνει πως το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα επαφές, ενώ άγνωστο παραμένει αν κατέληξαν σε συμβιβασμό για το διαζύγιο.