Το γνωστό μοντέλο και σύντροφος του Αντώνη Ρέμου αρχικά σοκαρίστηκε από την τόση δημοσιότητα που δέχτηκε λόγω της σχέσης της με τον τραγουδιστή, αλλά πλέον έχει μάθει να ζει με αυτή. Άλλωστε έχει ξεκινήσει ήδη τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα στο χώρο της μόδας σχεδιάζοντας την δική της σειρά ρούχων και η καθημερινότητά της έχει γίνει λίγο διαφορετική. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Υβόννη μοιράστηκε τα πραγματικά συναισθήματά της για τον Αντώνη Ρέμο.

ivonni

«Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Αντώνη. Νιώθω ότι είναι ο άνθρωπός μου. Όταν αγαπάς κάποιον αληθινά, θες να είσαι μαζί του χωρίς να προγραμματίζεις το μέλλον. Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να ζήσω μαζί με τον άνθρωπό μου, όπως κι αν μας τα φέρει η ζωή» εξομολογήθηκε στο περιοδικό “Celebrity”.

Όσο για την απόφασή της να βαφτιστεί χριστιανή Ορθόδοξη είπε χαρακτηριστικά: «Μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα, νιώθω Ελληνίδα και ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω για μένα. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στο Θεό και είναι σημαντικό για μένα να έχω το ίδιο θρήσκευμα με τον άνδρα μου και τα παιδιά μου. Η ορθοδοξία είναι μέρος της ταυτότητας του Έλληνα. Μετά από τόσο καιρό με τον Αντώνη, τον νιώθω άνδρα μου και δεν χρειαζόμαστε να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας “στα χαρτιά”. Αυτό που θα ήθελα κάποια μέρα είναι η ευλογία του Θεού».