Η Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου ζουν τον έρωτά τους, ταξιδεύοντας στα ελληνικά νησιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να κάνει τις διακοπές του στο Αιγαίο, με το ιστιοφόρο, “Barrauda”, το οποίο έχει μήκος 50 μέτρα, και ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια Οικονόμου.

Η Ευγενία Νιάρχου πάνω στο ιστιοφόρο

niarxouskafos2Μέσα από αυτή τη σχέση η Ευγενία έχει τη δυνατότητα να ανακαλύπτει όλο και πιο πολύ τον τόπο καταγωγής της οικογένειας της. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως από την ημέρα που έγιναν ζευγάρι με τον Χρήστο οι επισκέψεις της στην Ελλάδα και στην Αθήνα είναι πάρα πολλές- συνήθως , δε, διακριτικές και αθόρυβες. Βέβαια, η ίδια ποτέ δεν έκοψε την σχέση της με την Ελλάδα και τους εδώ συγγενείς και φίλους της, όπως και τα άλλα μέλη της οικογένειας της. Απλά, μέσω του συντρόφου της αυτές οι επισκέψεις αυξήθηκαν. Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν έχουν λόγο να το κρύψουν”, αποκαλύπτει άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον στην εφημερίδα RealLife.

Η Ευγενία Νιάρχου με τον Χρήστο Οικονόμου

niarxouskafos1

Το ζευγάρι μετά το τέλος των διακοπών τους, ταξίδεψε στο Μονακό, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στο γάμο του Αντρέα Κασιράγκι και της Τατιάνας Σάντο Ντομίνγκο.