Υπήρχε έντονη φημολογία τον τελευταίο καιρό ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης του “Just the 2 of us” του Mega, προκειμένου να βρίσκεται και πάλι μέσα στα τηλεοπτικά πράγματα.

Ωστόσο, η δημοφιλής παρουσιάστρια απέρριψε την πρόταση του Mega, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μελέτησέ το”, με αποτέλεσμα να δημιουργείται και πάλι πρόβλημα στους ιθύνοντες του καναλιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λόγος που η Ζέτα είπε το «όχι» ήταν κυρίως οικονομικός, αφού το budget ενός τέτοιου show ήταν ήδη υψηλό για να αυξηθεί περισσότερο.

Τέσσερα είναι τα ονόματα που έχουν προταθεί ήδη για τη θέση του παρουσιαστή. Επικρατέστερος στη λίστα είναι ο πρώην παίχτης του “Just the 2 of us”, Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφού οι άνθρωποι του Mega έχουν δείξει πολλές φορές ότι πιστεύουν στο ταλέντο του. Ακόμα, έχουν προταθεί τα ονόματα του Κώστα Μαρτάκη, του Παναγιώτη Πετράκη και του Λάμπρου Φισφή.

Η απόφαση για την ανάθεση της παρουσίασης χρειάζεται να παρθεί άμεσα γιατί το show υπολογίζεται να βγει «στον αέρα» σε λίγες εβδομάδες.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: