Στο παρελθόν ανήκει πια ο παθιασμένος έρωτας της Δούκισσας Νομικού και του Χρήστου Χολίδη, αλλά ποια είναι η πραγματική αιτία;

Το σίγουρο είναι πως δεν τα έχουν βάψει μαύρα και οι δυο, αφού ο Χρήστος εθεάθη στα Ματογιάννια να βγαίνει μόνος, χαμογελαστός και ευδιάθετος, όπως έγραψε το govastileto.gr. Η Δούκισσα από την άλλη, βρίσκει παρηγοριά στους φίλους της. Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα την είδαν να κάνει βόλτα με τον Νίκο Κριθαριώτη, ο γάμος του οποίου περνάει κρίση.

Η αιτία χωρισμού με τον Χολίδη σύμφωνα με δημοσίευμα

Ο φόρτος εργασίας. Ο τραγουδιστής δούλευε πολύ και ακανόνιστες ώρες, η Δούκισσα το ίδιο, με σπουδές, πρακτική, εκπομπή, φωτογραφήσεις, δεν ήθελε και πολύ. Βέβαια, αυτοί που γνωρίζουν το ζευγάρι μιλούν για άλλη αιτία, πιο βαθιά και πιο σοβαρή από την «έλλειψη χρόνου».

Η ζήλια

Λένε ότι πολλές φορές η Δούκισσα γίνεται πιεστική με τους συντρόφους της, καθώς δεν μπορεί να μετριάσει τη ζήλια της, όπως γράφει σημερινό δημοσίευμα της espresso.  Στη σχέση της με τον Χρήστο ήταν αρκετές οι φορές που οι καβγάδες τους ξεκινούσαν από μια σκηνή ζήλιας της Δούκισσας, για να καταλήξουν σε “μούτρα”.

Ο ρόλος της Μακρυπούλια και οι..κακοτοπιές

Πολλές φορές η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν η  Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία ο Χολίδης διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό. Χαρακτηριστικό που φυλαγόταν ο Χρήστος είναι το γεγονός ότι, στις προσωπικές συζητήσεις η κουβέντα περί Ζέτας ήταν “κομμένη” λέει πάντα το δημοσίευμα της εφημερίδας. Όπως και να’χει την πραγματική αιτία του χωρισμού τους την ξέρουν μόνο η Δούκισσα και ο Χρήστος..