Η κάμερα του “Πρωινού mou” συνάντησε τη  Ζέτα Μακρυπούλια στα παρασκήνια των γυρισμάτων του trailer για το “Just the 2 of Us” και η ίδια μίλησε για τα συναισθήματά της και την νέα σελίδα στην επαγγελματική της πορεία.

«Είναι μια καινούρια σελίδα στην καριέρα μου, αν και στο παρελθόν με το Mega έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα, τώρα βρίσκομαι στην φάση των συζητήσεων με το κανάλι για να μάθω τις λεπτομέρειες για το show. Αυτή την στιγμή προσπαθώ να μάθω βασικά πράγματα για την εκπομπή, και ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους της παραγωγής που με έχουν εμπιστευθεί και ελπίζω όλα να πάνε καλά», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Τώρα αρχίζω και προετοιμάζομαι, οπότε αρχίζω να γνωρίζω την εκπομπή σιγά-σιγά. Έχουμε κάνει ήδη πολλές συζητήσεις με τον Λοϊζο Ξενόπουλο και την Έλενα Κατραβά και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά. Μου εμπνέουν και τους εμπνέω, φαντάζομαι, εμπιστοσύνη και θα κάνουμε πολλά πράγματα μαζί».

Όσο για τον αν θα την δούμε και σε κάτι άλλο, η ίδια δεν φάνηκε να είναι αρνητική: «Δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω όλα, σιγά-σιγά θα τα μαθαίνετε αυτά, ξεκινάμε με το Just βλέπουμε».

Πως θα της φαινόταν αν έβλεπε στην κριτική επιτροπή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; «Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν έβλεπα εκεί ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, αλλά δεν νομίζω πως θα συμβεί αυτό».

Αναφερόμενη στον Χρήστο Λούλη και τον Γεράσιμο Γεννατά, που αμφισβήτησαν το ταλέντο της στην υποκριτική η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν τους δει στην κριτική επιτροπή του show ταλέντων.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: